Phil Kevin

Live on Tape, Senioren, Feesttent, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';*

Boek Phil Kevin voor uw event

Hier niets invullen!

Phil Kevin doet het weer ! 

27 jaar geleden, toen VTM uitpakte met hun topprogramma “Tien om te zien” kwam er een jonge kerel tevoorschijn, eentje met lange blonde krulharen.  Een ganse zomer lang, stond hij week na week in “Tien om te zien” met zijn monsterhit “KOMAAN EN DOE HET”!  Voor elke krul in zijn haar, waren er wel honderden fans.

Nu 26 jaar later, is deze kerel een man geworden, en nog steeds in topconditie. Hij neemt ook nog steeds een leidende functie voor zich in de dansschool die hij destijds in 1993 startte in St-Truiden, zijn geboortestad.

Phil Kevin is helemaal 'back' !

Een hype is gemaakt, en men creëerde opnieuw een professioneel team rond hem. 

Phil Kevin is en blijft ook een echte live-artiest die in zijn vroegere succesjaren meedraaide aan zo’n 300 optredens per jaar. Hij trad op in zowat alle zalen en tenten in Vlaanderen. Hij was toen reeds een geliefde harde werker bij de organisators, die wisten dat hij kon zorgen voor een optreden vol ambiance en alzo een zaal in vuur en vlam kon zetten.  

Ondertussen is hij ook een topper in Tenerife waar hij op diverse momenten te gast is in verschillende horecazaken & hotels op dit prachtige eiland.  Daar starte hij met een exclusief concept waar hij een show brengt van 3 uur Live on Stage onder de titel 'ZIN IN EEN FEESTJE'.

Een totaalconcept van zang-, feest- & zangplezier met hits uit de jaren '60-'70-'80-'90-'00

Door het grote succes hiervan in Tenerife werd door het management dan ook de beslissing genomen om deze show,  avond- of namiddagvullend, boekbaar te maken in België.  Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu