Robby Longo

Live on Tape

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek Robby Longo voor uw event

Hier niets invullen!

Na zijn deelname aan the Voice van Vlaanderen in 2012 waar hij met de zilveren plak aan de haal ging is Robby Longo een echte  ambassadeur voor de Country-scene in België. 

Zo haalde hij platina & goud met de albums ‘Country man’ en  ‘Take it easy’. Hierdoor kon hij in 2015 een nieuw album opnemen  in de legendarische ‘Blackbird studio’s’ in Nashville.  Daarnaast ging op 28 januari 2016 een grote droom  voor Robby in vervulling, zo kon hij optreden met  zijn grote idool Aaron Watson.  Onze country man had twee jaar geleden voor zijn album ‘Take it easy’ al het duet ‘Working man blues’ met Aaron opgenomen, maar de heren  hadden elkaar nooit ontmoet.  Daar bracht Aaron verandering in toen hij Robby uitnodigde  voor zijn concert in Londen.  “Ik sta nog te trillen op mijn benen”, zei Robby na afloop.  “Hoe geweldig dat me dit mag overkomen.  Met Aaron op het podium kunnen zingen. Dat is echt een kick!”. 

Krijgt u na het lezen van al deze mooie woorden al goesting om uw  cowboylaarzen aan te trekken?Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu