Steve Ryckier

Live on Tape

 • Live on Tape;1 x 40';**

Boek Steve Ryckier voor uw event

Hier niets invullen!

Zanger, entertainer en stemmenimitator Steve Ryckier brengt top entertainment in Nederland en Belgie. Van bedrijfsfeest, festival of theater tot aan een verjaarsdagsfeest bij u thuis, wanneer het gaat om een middag of avond boordevol entertainment en amusement zit u bij Steve Ryckier Entertainment goed!

U heeft de keuze uit een ruim aanbod unieke live formules en acts. Zoals bijvoorbeeld Superstars live in Concert waarin Steve Ryckier in de huid van meer dan 40 sterren van vroeger en nu kruipt of de Elvis Show waarin The King weer tot leven komt. Bovendien denkt Steve Ryckier entertainment graag met u mee om een act op uw eigen wensen aan te passen of een eigen concept samen te stellen.

Met zijn levensechte stemmenimitaties en schitterende typetjes spreekt hij elk publiek, van jong tot oud, aan.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu