Uncle Phil

Live- & Coverbands, Corporate Event, Feesttent, Privé Feest

 • Liveband;1 x 75';***

Boek Uncle Phil voor uw event

Hier niets invullen!

UNCLE PHIL: BOOTYLICIOUS PARTYBAND

Een optreden van Uncle Phil is een mix van RnB uit New York en dance uit Ibiza.  Beyoncé meets Swedish House Maffia, Bruno Mars meets Armin Van Buuren en Rihanna meets Calvin Harris. De sexy beats krijgen meer power door live drums en gitaren. Dit alles gebracht in 1 show die opwerkt naar een ultieme climax waar niemand bij kan blijven stil staan.

MAKE EVERY NIGHT FEEL LIKE SATURDAY NIGHT

De mensen de beste avond van hun week geven. Dat is het doel. Ook al is het nog lang geen weekend. En daardoor is Uncle Phil één van de meest geliefde cover bands voor corporate events,  New Years Eve parties, clubs en private shows. Maar tijdens de zomer transformeert Uncle Phil elk evenement naar een zwoele Ibiza party. Het enige waar jullie zelf voor moeten zorgen is de opblaasbare flamingo. En het zwembad. Dat brengen we ook niet mee.

LIFE IS A DANCEFLOOR

Engie Parkies, Borsbeek Live, Lier Centraal, De Sinkesenfoor,… of bedrijfsevenementen van bijvoorbeeld Microsoft, KBC, Cargill, Fosbury & Sons, Medialaan, Qmusic, Alken-Maes, Brussels Airlines, San Marco Village, Versuz Hasselt, of Clinic Stores. Maakt niet uit. De dansvloer loopt vol en de benen gaan los. Binnen, buiten, droog, nat, plat of bruis, met de funky beats van Uncle Phil is het feest.

Soit, we zijn fan. Maar wij zijn Uncle Phil natuurlijk.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Centraal Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek. En een supervolle zaal ! Een prachtig decor dat ons totaal verbaasde
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Dienst Welzijn Steenokkerzeel

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.En een héél mooi decor voor ons Kerstfeetst met steeds nieuwe variété acts .
 • S-Plus Antwerpen

  Veerle Eyckmans

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader! Ons Rood Seniorenfeest is telkens een knaller
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu