Zigeunertrio

Live- & Coverbands, Straatanimatie

 • Zigeunertrio;max 3 uur;*

Boek Zigeunertrio voor uw event

Hier niets invullen!

Het zigeunertrio Violino Cigany, bestaat uit zeer ervaren muzikanten (viool, accordeon en contrabas). Zij geven aan uw feest een zeer bijzondere uitstraling. Zij luisteren alle soorten feestelijkheden op, zoals bvb huwelijken, jubilea, vernissages, recepties, communiefeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten, verjaardagen enz.

Het trio heeft een zeer uitgebreid repertoire (zie rubriek “muziek”), waarbij alle melodieën uit het hoofd vertolkt worden. Daardoor hebben ze de mogelijkheid om zich dicht bij het publiek te begeven. Dit zorgt voor een zeer persoonlijk contact en een uitzonderlijke sfeer. Iedereen voelt zich  aangesproken, zowel jong als oud. Niet zelden voldoen ze aan verzoeknummers. Momenteel zijn zij het vaste zigeunerensemble dat de “Gipsy Night”-themafeesten verzorgt in feesterij ‘t Tunneke te Schijndel.(NL)

Zij beschikken over een draadloze versterking, zodat ze ook bij grote gezelschappen door iedereen gehoord kunnen worden. Hierbij hebben ze er steeds oog voor dat de mensen nog met elkaar kunnen praten. Soms worden ze als het ideale geschenk aangeboden aan de gastheer of gastvrouw. Hun kledij is prachtig, exotisch en vooral zeer feestelijk, en wordt rechtstreeks vanuit Boedapest ingevoerd.

U merkt dat dit orkest een grote meerwaarde betekent voor uw feest, niet alleen muzikaal, maar ook als showelement. Onmisbaar, als u wil dat uw feest nog lang in het geheugen van uw gasten geprent blijft.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu