André Hazes Jr.

Live on Tape, Internationaal, Feesttent, Nederlandstalig

 • Festivalset;1 x 75';******


Boek André Hazes Jr. voor uw event

Hier niets invullen!

André Hazes Jr. scoorde op zijn dertiende al zijn eerste nummer 1-hit met Bedankt Mijn Vriend, een postuum duet met zijn vader voor het album Samen Met Dré.  Na enkele uitstapjes op het gebied van acteren (de musical Kruistocht In Spijkerbroek en tv-soap Onderweg Naar Morgen) en presenteren (Hazes Jr. Uit Z’n Bol voor Sterren.nl) ging hij door in de muziek.  Eerst nog met zus Roxeanne; samen maakten zij de albums Van Jou, Voor Jou uit 2010 en Samen Solo uit 2012.  

Het programma  de beste zangers van Nederland en de hit ‘Ik leef mijn eigen leven’ gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. Platenlabels stonden voor hem in de rij, hij tekende uiteindelijk bij Dino Music.  Daar verscheen de hitsingle Leef, een aanstekelijk nummer met  bijzondere clip, waar GTST-acteur Bartho Braat een grote rol in speelt. Leef wordt bij optredens in het land geweldig ontvangen en André’s carrière gaat als een trein: onlangs mocht hij 5 Buma Awards in ontvangst nemen.  

Zelf kan hij het prachtig verwoorden: Vroeger was ik ‘de zoon van André Hazes’, nu kennen mensen me als André Hazes Jr. Het scheelt een paar woorden, maar dat verschil voelt goed.”Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu