Get Ready

Live on Tape, Nederlandstalig

Boek Get Ready voor uw event

Hier niets invullen!
 • Live on Tape;1 x 40';***

De naam ‘Get Ready!’ klinkt zo goed als niemand meer onbekend in de oren. De groep, die in 1995 werd opgericht, was in de jaren ’90 Vlaanderens populairste boyband.

Jimmy, Glenn , Koen en J.M. scoorden vanaf hun eerste single ‘Diep’ de ene hit na de andere. De jongens lieten over gans Vlaanderen duizenden meisjesharten sneller slaan en hadden een fanclub die op het hoogtepunt meer dan 15000 leden telde.

Hun singles en full-cd’s werden erg gesmaakt, awards en gouden en platina platen werden massaal binnen gehaald en dat ze een serieuze popgroep waren bleek nog maar eens te meer toen Vlaanderens’ trots Will Tura hen vroeg om samen met hem een nummer te brengen in Vorst Nationaal. Zelfs Michael Jackson deed beroep op Get Ready! om het voorprogramma te verzorgen van zijn eigen concert in Oostende.

Ook Petra, Liliane St. Pierre en Plastic Bertrand gingen met succes met de jongens in zee. De groep liet Vorst Nationaal eenmaal en de Ancienne Belgique tweemaal vollopen.
Get Ready! is steeds vernieuwend gebleven. Zo brachten ze bijvoorbeeld samen met Robert Groslot’s Innovocento ‘Requiem ’98’ uit. Ondersteund door het 115-koppige koor Fine Fleur toonde Get Ready! meer te zijn dan zomaar een boyband.

De jongens waren waardige artiesten waar men niet omheen kon. In ’99 kwam de eerste Engelstalige full-cd ‘The Mission’ uit. Deze werd geproduceerd door niemand minder dan Phil Harding, dé man achter Boyzone en East 17. Deze full-cd opende de deuren naar het buitenland: Azië, met daarin onder andere Indonesie, Maleisië, Singapore, Thailand, en Zuid-Amerika: met Chili, Argentinie, Mexico en Brazilië: overal kenden ze succes, met soms hysteriche gevolgen. Het maandenlange toeren in het buitenland eiste echter zijn tol en de jongens besloten in 2000 een pauze in te lassen.

In 2002 werd er onverwacht een nieuwe full cd ‘incognito’ uitgebracht , met de hit ‘kom nu maar’ en een duet met Amanda Lear ‘Beats of love’ . De single ‘Jaleo’ werd in 2006 de laatste single van de groep en het definitieve einde werd aangekondigd. Jimmy en Koen besloten in 2008 echter verder te gaan als Get Ready! en Tom en Kenny versterkten het originele duo . Ze remixten in 2009 Get Ready!’s immer populaire single ‘Diep’ tot ‘Diep 2009’.
In 2014 stopte Tom , omwille van een te drukke persoonlijke agenda en werd vervangen door Bob . In 2016 werd de groep 20 jaar. Dit zou gevierd worden met een jubileum concert maar al gauw werd duidelijk dat de groep, zoals hij ooit begonnen was, méér wou.

Met ‘Feniks’ pakken Jimmy, Koen, Glenn en J.M. de draad weer op. Nog steeds staan ze garant voor kwalitatieve optredens en fan-vriendelijkheid, maar waar ze in 1996 nog een boyband waren, vormen ze nu een stevige popgroep met veel ervaring, nooit dovend enthousiasme en een eigen sound .Foto's

Video's

Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu