Katrien Gallez

Live on Tape, Senioren

 • Live on Tape;1 x 40';*

Boek Katrien Gallez voor uw event

Hier niets invullen!

Ode aan La Esterella

Bekende hits als Oh Lieve Vrouwen Toren, Voor een kusje van jou, Voor alle moeders… zullen menig toeschouwer met emotie doen terugdenken aan de hoogtedagen van deze “Grande Dame”. La Esterella scoorde tientallen hits die meer dan 20 weken in de hitparade stonden.

Een namiddag waarbij een dansje plaatsen, meezingen en geboeid luisteren ingrediënten zijn voor een onvergetelijke namiddag. Af en toe wordt er ook eens afgedwaald naar de hits van wijlen Jean Walter maar steevast komen er ook sfeervolle medleys aan te pas zodat dit een zeer mooie namiddag wordt.

Rendez-Vous met Katrien Gallez

Waar muziek het hart van de mensen gelukkig maakt, daar regeert ook de operette. Met haar onvergetelijke betovering is ze een sprookje voor volwassenen. Ze brengt de mensen naar een wereld waar de muziek en de liefde heersen en waar dromen werkelijkheid worden.

Katrien Gallez, dat is eveneens stijlvol, klasse en pure enthousiasme overgoten met vuur en passie.Een sopraan die zich thuis voelt op elk podium. Een komische kwinkslag is nooit ver weg.

Haar Belle Epoque toiletten brengt menig publiek in vervoeringArtiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu