Lil Kleine

Live on Tape, Festival

 • Live on Tape;1 x 30';O.A.

Boek Lil Kleine voor uw event

Hier niets invullen!

Na de succesvolle, uitverkochte Topdown Tour, heeft Lil Kleine zich gefocust op zijn tweede album ‘Alleen’. Het album dat 26 mei uit kwam, ontplofte en wordt nog steeds massaal gestreamed. Het album kwam binnen op de nummer 1 positie van de top 100 beste albums, maar ook de singles ‘Alleen’ en ‘Krantenwijk’ zijn genoteerd als de beste track in de single top 100.

Maar dit was niet alles, Lil Kleine had nog een verrassing in petto. Een maand later was er opeens een tweede deel van het album, waardoor het album uit 21 tracks bestond, wat de productiviteit van Lil Kleine laat zien. Dit resulteerde tot een groot succes, zo werdt het album de eerste maand al 2,5 miljoen keer beluisterd, dit overkwam een Nederlandse artiest nog nooit eerder. Het album ‘Alleen’ staat nu al weken lang op de nummer 1 positie van beste albums.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu