Marco Bakker & Katrien Gallez

Live on Tape, Senioren

 • Katrien Gallez en Marco Bakker;2 x 40';***
 • Hugo Symons, Katrien Gallez en Marco Bakker;2 x 50';****
 • Eddy Herman, Katrien Gallez en Marco Bakker;2 x 60';****

Boek Marco Bakker & Katrien Gallez voor uw event

Hier niets invullen!

Marco Bakker wordt 80 jaar en dit wordt gevierd met een nieuwe Theatertournée doorheen Vlaanderen en Nederland. In deze 75’ durende show wandelt hij doorheen zijn carrière en brengt hij de grootste klassiekers. Aan zijn zijde wordt hij bijgestaan door Katrien Gallez waarmee hij jaren door Europa op Tournée was met de Sylvester concerten uit de jaren 90.

In deze voorstelling gaat men even grasduinen in een boeket van bekende aria’s en melodieën die Marco zal vertolken aan de zijde van Katrien Gallez. Soms eens een intiem moment maar ook dikwijls kan het publiek mee neuriën en meezingen met liedjes uit een zéér gevarieerd repertoire.

Dit programma kan uitgebreid worden naar een versie van 2 x 60’ met aanvulling van Hugo Symons, die iedereen kent als cabaretier uit HT&D en voormalig sportjournalist bij de openbare omroep. Of door Eddy Herman die op zijn eigen stijlvolle manier het volledige programma aan elkaar praat.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu