Margriet Hermans

Senioren, Nederlandstalig

 • Live on Tape;1 x 40';*

Boek Margriet Hermans voor uw event

Hier niets invullen!

Margriet Hermans werd geboren in Turnhout op 17 maart 1954. Ze volgde een opleiding regentaat Frans, Engels, Geschiedenis en op haar 22 gaf ze les aan het LBC te Turnhout en nadien aan diverse Kempense scholen. In 1985 werd Margriet ontdekt door Marc Dex en op 33-jarige leeftijd begon ze met een bloeiende zang- en showbusinesscarrière. Op muzikaal vlak scoorde ze aardig wat hits in de loop der jaren: ‘Een vriend’, ‘De onderwijsblues’, ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Laat de meisjes bij de poppen’, etc. Haar laatste CD, ‘vrouw van vijftig’, is medio 2004 uitgebracht. Margriet Hermans genoot niet alleen grote bekendheid als zangeres, in ’89 kreeg ze haar eigen talkshow op de toenmalige BRTN: ‘Margriet’. Het programma scoorde jaren aan een stuk. Later kwam ze terug op de buis met de talkshow ‘Coupe Margriet’ en ‘Chez Margriet’, het dierenprogramma ‘Dikke vrienden’ en het programma ‘Zo vader zo zoon’. Margriets keurmerk, haar brede maatschappelijke interesse, haar bulderlach en onmiskenbaar gevoel voor humor, is uniek en megapopulair. Ze was en is dan ook een graag geziene gast in tal van spelletjesprogramma’s op radio en TV. Haar aanwezigheid in het panel van de ‘Zoete Inval’ op zondagmorgen stemde menig luisteraar gelukkig.  

Haar politieke loopbaan start Margriet Hermans bij ID21 in 1998. Een jaar later verovert ze een zetel in het Vlaamse parlement voor het kartel VU-ID. Ze verhuist van Turnhout naar Oud-Turnhout en komt daar in de gemeenteraad. Bij de splitsing van VU-ID kiest Margriet eerst de kant van Spirit, maar als vrijgevochten en liberale vrouw sluit ze zich in 2002 aan bij de VLD, de partij die nog steeds haar ideologische voorkeur heeft. Margriet is binnen de VLD een voorvechter voor sociale projecten. Ondertussen werd Margriet ook moeder van een dochtertje Celien en in november 2000 ze trouwde met Frank Deloof in Las Vegas. Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu