Philippe Eliens

Kids, Senioren, Variété

 • Kindershow;1 x 60';*

Boek Philippe Eliens voor uw event

Hier niets invullen!

Gentleman Jongleur Philippe Eliens. Een echte internationale variété act zoals men aan het werk ziet in buitenlandse casino’s en variété theaters! Philippe Eliens jongleert met kegels, tennisraketten, hoeden, ringen,kubussen, voetballen …  De finale bestaat uit een spannend borden draainummer waarbij de kinderen hem absoluut moeten assisteren... de spanning drijft ten top wanneer de 16 borden dreigen te vallen !! Hij betrekt eveneens enkele kinderen bij zijn acts.

Visueel, snel, interactief, afwisselend en leuk. Een wereld van verwonderlijke en grappige handigheid.

Afwisseling van visuele acts met muziek en deelneming van de kinderen.  Zoals een figuur van tekenfilms, brengt de komische jongleur Philippe Eliens verrukking aan het publiek met visuele en kleurrijke behendigheidstoeren en leuke interacties met de kinderen. De toeschouwers zijn aandachtig tijdens de voorstelling dankzij de verscheidenheid, de snelheid, de lach, de interactiviteit. Een sprankelende cocktail met humor gemengd met borden komedie, gags, n jongleerkunst zoals ballen, hoeden, paraplu, ringen, kegels, sigarenkisten, tennisraket, voetballen en basketballen, mond jongleren met ping-pongballen, vuurfakkels…Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu