Brussels by Night

Live- & Coverbands, Corporate Event, Feesttent

 • Liveband;1 x 90';****

Boek Brussels by Night voor uw event

Hier niets invullen!

De nieuwe partyband van Raf Van Brussel brengt een uiterst dansbare mix van klassieke ‘floorfillers’ en recente hits. Géén polonaise!   Maar wél een swingende 6-koppige live-band die de beste hits brengt van de afgelopen decennia. ‘Pop meets dance’, ‘ Eurythmics meets Lady Mode meets The Black Eyed Peas’.  

Raf Van Brussel brengt een uiterst dansbare mix van klassieke ‘floor fillers’ en recente hits. De band slaagt er wonderwel in om klassiekers een frisse toets te geven. Zo krijgt “Roxanne” van The Police plots een heel nieuwe sound in medley met “Mercy” van Duffy. Of blijkt “Let me Entertain You” van Robbie Williams wonderwel te passen op de beats van David Guetta’s “When Love Takes Over”.

Brussels by Night richt zich op een breed publiek met een playlist die zich onderscheidt van vele andere covergroepen en zorgt er zo voor dat geen dansvloer ongevuld blijft. ENKELE NUMMERS UIT DE PLAYLIST (onder voorbehoud van wijzigingen) You make me feel like Dancing - Happy Locked out of Heaven - Message in a Bottle Mercy – Roxanne - New Sensation - Ride like the Wind Maniac - Pour un flirt - Living on a Prayer Rather Be - I Gotta Feeling - Oh la la la Rollin’ in the Deep – Sweet Dreams – Dynamite Go Your Own Way - Viva la Vida Love don’t let me Go – Hello – Song 2 Fresh – Moves like Jagger – Just dance Bad Case of Loving You - Sex on Fire - Get lucky Love Me Again – Sky full of Stars.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu