The Andrew Brothers

Live- & Coverbands, Senioren

 • Liveband;1 x 75';**

Boek The Andrew Brothers voor uw event

Hier niets invullen!

Wist jij dat de zeer legendarische Andrews Sisters 3 zingende broers hebben? Wist je dat hun orkest 3 musicerende Sweethearts heeft? 

Niet voor de zoveelste Boogie Woogie Bugle Boy of Mister Sandman. Wel liederen van de soldaat die zijn vriendinnetje thuis moest achterlaten. Songs uit WO1 of WO2 dus, kleurrijk aangevuld met andere toffe ‘Swing Era Favorieten’ van de geallieerde flinkerd die vol goede moed aan de oorlog begint.

Pack up your Troubles… It’s a long Way to Tipperary… Singin’ in the Rain… La Mer… Till we meet again… en ander geallieerd leuks in het Engels, het Frans, het Italiaans, het Nederlands… Daarnaast ook moderne songs, maar in een oorlogsjasje. De zingende heren in typisch American GI outfit. De swingende dames in formal ceremony dress met stijlvol colbertje en kokerrok.Artiesten in hetzelfde genre

Mensen zijn mobieler geworden en kunnen overal van alles gaan zien. Een kwalitatief programma
brengen is dan ook voor EHSproducties een must.

 • Gemeentebestuur Steenokkerzeel

  Sato Pollet

  Zowel voor ons Kerfstfeest voor onze senioren als voor ons jaarlijks zomerfestival doen we steevast beroep op EHSPRODUCTIES. Steeds opnieuw verrassen ze ons met frisse voorstellen binnen het vooropgestelde budget. Onze jarenlange samenwerking is de mooiste referentie en kon enkel gebeuren in een professioneel kader.
 • Feestcomité Deerlijk

  Rudy Verhulst

  Wat het afgelopen seniorenfeest betreft en de diensten die jullie leverden is er totaal niets op aan te merken. Van service tot de kwaliteit, het was gewoon top wat er geleverd werd. Zowel de artiesten als de geluidskwaliteit waren super, daarbovenop was er een zeer tevreden publiek.
 • S-Plus Oost-Vlaanderen

  Peggy Demoor

  Bij S-Plus zijn we heel tevreden over de samenwerking met EHSPRODUCTIES. De service van het eerste contact tot de dag van het optreden is super. Steeds tot uw dienst en offertes op maat en vraag van ons. Is de boeking gemaakt, dan hoeven we ons nergens geen zorgen meer om te maken; We zijn er zeker van dat alles afgewerkt zal zijn, zeker een aanrader!
 • KBC Oost-Vlaanderen

  Antoon Lievens

  De show van de Pietenbende verliep zoals we het gewenst hadden. Jens is een heel vlotte en duidelijke spreker. De kinderen hebben enorm genoten van zijn kwaliteiten. De geluidskwaliteit van de muziek is het beste wat er reeds gespeeld is in de zaal (volgen sde eigenaar "Oktoberhallen Wieze" en ook volgens mij). Van de aanwezigen hebben we trouwens enkel heel positieve reacties gekregen. Korom: schitterend!

Uw vermaak is onze taak

Artistiek Productiehuis van Podiumentertainment & Straatanimatie

Boek uw artiest nu